Tietoja verkkokaupasta Cocopanda.fi

Cocopanda.fi on suomalainen kauneudenhoitotuotteita myyvä verkkokauppa. Verkkokauppamme avattiin tammikuussa 2016. Olemme osa norjalaista Brandsdal Group -konsernia. Cocopanda verkkokauppoja löytyy Suomen lisäksi myös Norjasta (BliVakker.no), Tanskasta, Ruotsista, Saksasta ja Itävallasta. Cocopandalla on jo yli 900 000 tyytyväistä asiakasta.

Valikoimastamme löydät yli 9000 erilaista tuotetta, yli 150 tuotemerkiltä. Valikoimaan kuuluu muun muassa hajuvesiä, ihonhoitotuotteita, hiustenhoitotuotteita sekä suuri valikoima kosmetiikkaa eri merkeiltä. Löydät valikoimastamme tuotteita sekä naisille että miehille. Seuraamme jatkuvasti vaihtuvia trendejä ja pyrimme sitä kautta vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin ja toiveisiin.

Vuonna 2017 Cocopanda.fi voitti Hintaopas.fi:n järjestämän Vuoden Verkkokauppa -äänestyksen. OP:n järjestämässä Suomen paras verkkokauppa -kilpailussa 2018 Cocopanda sijoittui suurien verkkokauppojen kategoriassa toiseksi ja sai lisäksi kunniamaininnan.

Asiakaspalaute on meille erittäin tärkeää. Teemme yhteistyötä Trustpilotin kanssa, saadaksemme palautetta ja siten parantaaksemme asiakkaidemme tyytyväisyyttä.

Yrityksen tiedot:

Cocopanda.fi Oy
Y-tunnus: 2718362-8
Cocopanda.fi on rekisteröity osakeyhtiö.

Palautusosoite:
Cocopanda.fi
Co Bring, PO box 3710
FI 00002 Helsinki

Postiosoite:
Cocopanda.fi Oy
Itämerenkatu 5
00180 Helsinki

Yhteystiedot:
Voit ottaa meihin helposti yhteyttä Omalta sivultasi kohdasta Asiakaspalvelu.
Voit ottaa meihin yhteyttä myös sähköpostitse: [email protected]

Cocopanda on osa Brandsdal Groupia: www.brandsdalgroup.com