Siirry päävalikkoon

Ainutlaatuiset alennuskoodit vain jäsenille 👨‍🚀 🚀

Jäsenenä saat aina parhaat edut!

Aina ilmainen toimitus jäsenille

Nopea toimitus 2-4 arkipäivää

Turvallinen verkkokauppa

Kilpailukykyiset hinnat

Takaisin Let's talk beauty
Clarinsin ihonhoitosarjat

Clarins - Täsmätuotteet juuri sinun ihollesi

Viimeksi muokattu 22.7.2022 15.05.37

Oikeiden ihonhoitotuotteiden löytäminen saattaa olla haastavaa. Listasimme kuusi erilaista, eri ikäiselle iholle tarkoitettua ihonhoitosarjaa Clarinsilta. Lue, mikä niistä sopii juuri sinulle!

Clarins Double Serum

Clarins Double Serum

Kaikille yli 25-vuotiaille

Legendaarinen Double Serum on yksi maailman rakastetuimmista ihonhoitotuotteista. Double Serum hoitaa ja vahvistaa ihoa 21 kasviuutteen voimalla. Seerumin avainaineena on kurkuma, joka parantaa ihon viittä elintärkeää toimintoa. Seerumi häivyttää ikääntymisen merkkejä tehokkaasti, kiinteyttää ihoa ja vähentää juonteiden ja ryppyjen näkyvyyttä merkittävästi. Ihosi saa upean hehkun ja tasaisemman sävyn. Double Serumia käytetään aamuin illoin ennen kosteusvoidetta.

Clarins Multi-Active

Clarins Multi-Active

Kolmekymppisen iholle

Hektiset päivät, kiireinen arki ja vauhdikas vapaa-aika… Clarins Multi-Active on ennaltaehkäisevä sarja ikääntymisen merkkejä vastaan kolmekymppisen aktiivisessa elämässä. Multi-Active säilyttää ihon nuorekkuuden ja hehkun, poistaa iholta väsymyksen ja stressin merkkejä. Hienot juonteet vähenevät ja kolmekymppisen ihon upea hehku korostuu!

Clarins Extra Firming

Clarins Extra Firming

Nelikymppisen iholle

Hyvästi rypyt! Clarins Extra Firming -sarja tarjoaa välittömän "nostavan" vaikutuksen iholle. Päivittäin käytettynä sarja auttaa ihoa kiinteytymäänja säilyttämään joustavuuden. Extra Firming -tuotteiden kiinteyttävä vaikutus vähentää näkyviä juonteita ja ryppyjä, kohottaa kasvoja ja korostaa kasvojen muotojen kauneutta.

Clarins super restorative

Clarins Super Restorative

Viisikymppisen iholle

Tämä intensiivinen sarja on juuri sitä mitä iän tuomien hormonimuutosten vaikuttama iho tarvitsee! Clarinsin Super Restorative -sarjan tuotteet kiinteyttävät ihoa, tekevät siitä sileämmän ja tuovat iholle kaunista hehkua. Päivittäisen käytön myötä tuotteet täyttävät ihon kaikki kerrokset ja nostavat kasvojen ihoa. Voide ravitsee ja kosteuttaa ihoa, vähentää pigmenttiläiskiä, madaltaa ryppyjä ja korostaa kasvojen kauniita linjoja.

Clarins Nutri Lumiere

Clarins Nutri-Lumiére

Yli 60-vuotiaille

Clarins Nutri-Lumiére on sarja, joka häivyttää kaikkia ikääntymisen merkkejä. Ravitseva sarja kosteuttaa ja kirkastaa ihoa tuoden esiin ihon luonnollisen hehkun. Ikääntyessä ihon ravintoaineet vähenevät, koska hivenravinneverkosto ei enää toimi yhtä tehokkaasti kuin ennen ja ihon luonnollinen suojatoiminto heikkenee, jolloin iho tuntuu kuivalta. Clarins Laboratories on kehittänyt Nutri-Lumièrelle kaksi aktiivista ainesosaa - luomuuutetta hevoskastanjan kukasta ja uutteen hevoskastanjapuun pähkinästä. Tämä vahva duo maksimoi ravintoaineiden imeytymisen ihoon jättäen ihon ravituksi, mukavaksi ja hehkuvaksi. Clarins Nutri-Lumiére -sarja elvyttää ja silottaa ihoa, palauttaen upean nuorekkaan hehkusi!

Clarins Hydra Essentiel

Clarins Hydra Essentiel

Kaiken ikäisille

Clarins Hydra Essentiel on oikea kosteuspommi! Hydra-Essentielin avulla iho palauttaa kykynsä säilyttää kosteutta. Iho kosteutuu välittömästi, ja iho tuntuu raikkaalta, hehkuvalta ja nuorekkaan kauniilta. Sopii normaalille ja kuivalle iholle. Tässä on ihonhoitosarja, joka tuo iholle runsaasti hehkua!'

 

Tutustu kaikkiin Clarinsin tuotteisiin täällä!

 


 •  
  Aina ilmainen
  toimitus jäsenille
 •  
  Nopea toimitus
  2 – 4 arkipäivää
 •  
  Turvallinen verkkokauppa
  100% aitoustakuu
 •  
  Kilpailukykyiset hinnat
  Vertaa hintoja