Takaisin Let's talk beauty
Parhaat aurinkorasvat

Parhaat aurinkorasvat vartalolle: 10 suosikkia

Viimeksi muokattu 10.5.2024 15.34.36

Leppoisat rantapäivät ovat ihan nurkan takana! Nyt on siis mainio aika ostaa aurinkorasvat varastoon koko kesäksi. Tässä artikkelissa esittelemme asiakkaidemme suosikkiaurinkorasvat, jotka on ilo pakata mukaan rantakassiin!

 

Voidemaiset aurinkorasvat 

Voidemainen aurinkorasva on aina varma valinta. Voidemaiset aurinkorasvat levittyvät hyvin, imeytyvät nopeasti ja tuntuvat iholla ihanan kosteuttavilta. Tässä kolme suosikkia, jotka kannattaa laittaa testiin!

Silk Hydration Sun Lotion SPF50 180ml

Hawaiian Tropic Silk Hydration Sun Lotion SPF50

Hawaiian Tropic Silk Hydration Sun Lotion on superkosteuttava ja tuoksuu ihanasti kookokselta! Aurinkorasva imeytyy nopeasti ja sen sisältämä silkkiuute kosteuttaa ihoa jopa 12 tunnin ajan. Aurinkovoiteen vedenkestävyys säilyy jopa 80 minuutin ajan ja voide on varustettu SPF 50 -suojakertoimella, joka suojaa sekä UVA- että UVB-säteiltä. 

Osta Hawaiian Tropicin aurinkorasva täältä

 

Waterlover Hydrating Sun Milk SPF50 400ml

Biotherm Waterlover Hydrating Sun Milk SPF50

Biothermin Waterlover Hydrating Sunmilk -aurinkovoide on ympäristötietoisen valinta! Vesistöystävällinen voide suojaa ihoa tehokkaasti auringon UVA- ja UVB-säteiltä SPF 50- suojakertoimella ja kosteuttaa ihoa vahingoittamatta meriluontoa. Aurinkovoide imeytyy nopeasti ihoon jättämättä valkoisia jälkiä, tuoksuu ihanasti sitrushedelmiltä ja löytyy kätevästä 400 millilitran pumppupullosta! 

Osta Biothermin aurinkorasva täältä

 

Allergy Sun Sensitive Skin Lotion SPF50 200 ml

Piz Buin Allergy Sun Sensitive Skin Lotion SPF30

Aurinkoallergikon must-have! Piz Buinin aurinkovoide on kehitetty yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa suojaamaan erityisesti aurinkoherkkää ihoa. Voiteen sisältämä Calmanelle-yhdiste vahvistaa ihon luonnollista vastustuskykyä ja tekee siitä sietokykyisemmän auringolle, estäen punoitusta ja ihoärsytystä. Aurinkorasva levittyy iholle helposti kevyen koostumuksen ansiosta ja tuoksuu miellyttävältä. Ei siis ihme, että tälle aurinkorasvalle oikein ropisee viiden tähden arvosteluja!

Osta Piz Buinin aurinkorasva täältä

 

 

Vesimäiset aurinkorasvat 

Entä jos voisit suojautua auringolta ilman aurinkovoiteen tuntua iholla? Kyllä kiitos! Innovatiivisen vesimäisen koostumuksen omaavat aurinkotuotteet eivät jätä iholle aurinkorasvoille tuttua tahmeaa fiilistä, vaan tuntuvat iholla ihanan kosteuttavilta ja kevyiltä. Suihkutettava tuote on helppo levittää iholle eikä jätä laikkuja. 

 

Sun Care Body Water SPF50+ 150 ml

Clarins Sun Care Body Water SPF50

Clarinsin Sun Care Body Water SPF50+ on innovatiivinen aurinkosuojasuihke, joka suojaa ihoa auringolta sekä kosteuttaa ja ravitsee sitä. Suihkeen ainutlaatuinen, nestemäinen koostumus levittyy jopa kostealle iholle vaivatta, on helppo levittää ja muuttuu täysin näkymättömäksi iholla. Suihke tuntuu iholla ihanan kevyeltä eikä muuten tahmaa!

Osta Clarinsin aurinkosuoja täältä

 

Sun Beauty Sun Protective Water SPF 30 150 ml

Lancaster Sun Beauty Sun Protective Water SPF 30

Lancasterin Sun Beauty Sun Protective Water SPF 30 -aurinkovoide sisältää laajan aurinkosuojan ja lisäksi korjaa auringon aiheuttamia ihovaurioita. Kevyt, raikas ja vesimäinen koostumus on meriystävällinen eikä tunnu iholla miltään. Suihke imeytyy nopeasti myös kosteaan ihoon, on täysin huomaamaton ja tekee ihosta ihanan kosteutetun. Miellyttävä tuoksu tuo mieleen Välimeren rannikon!

Osta Lancasterin aurinkosuoja täältä

 

Öljypohjaiset aurinkorasvat 

Monelle saattaa tulla öljymäisistä aurinkorasvoista mieleen lähinnä vauvaöljyn käristämä iho ja öljyn tahrimat bikinit. Nykypäivänä öljypohjaiset aurinkorasvat ovat kuitenkin tahraamattomia, nopeasti imeytyviä, kevyitä ja ihoa tehokkaasti suojaavia. Öljypohjainen aurinkorasva jättää ihon pehmeäksi, kimmoisaksi ja kosteutetuksi!

 

Protective Dry Spray Oil SPF30 200 ml

Hawaiian Tropic Protective Dry Spray Oil SPF30

Hawaiian Tropicin kookokselta tuoksuva kuivaöljy imeytyy ihoon tahrimatta tai tuntumatta rasvaiselta. Kookosta ja arganöljyä sisältävä koostumus suojaa, kosteuttaa ja pehmentää ihoa. SPF 30 varmistaa tehokkaan suojan auringolta!

Osta Hawaiian Tropicin öljy täältä

 

Tan & Protect Tan Intensifying Oil SPF30 150ml

Piz Buin Tan & Protect Tan Intensifying Oil SPF30

Kaikille, jotka rakastavat kaunista päivetystä! Piz Buinin aurinkoöljy tehostaa ihon luonnollista päivetysprosessia ja auttaa ruskettumaan nopeammin. Auringon lisäksi öljy auttaa suojaamaan ihoa myös muilta ulkoisilta ärsykkeiltä, kuten kloorilta ja merivedeltä. Öljy imeytyy nopeasti, ei tunnu tahmealta ja on hien- ja vedenkestävä!

Osta Piz Buinin aurinkoöljy täältä

 

Suihkutettavat aurinkorasvat 

Suihkutettavat aurinkorasvat on helppo levittää ja ottaa mukaan minne tahansa kesäpäivä kuljettaakaan!

 

Sun Dry Touch Aerosol Spray SPF30 200ml

NIVEA Sun Dry Touch Aerosol Spray SPF30

Nivean aurinkosuojasuihke antaa välittömästi tehokkaan UVA- ja UVB-suojan ja virkistää ihoa. Kevyt koostumus on tahmaamaton, täysin läpinäkyvä ja imeytyy nopeasti. Easy breezy!

Osta Nivean aurinkosuojasuihke täältä

Classic Spray SPF 30 Tropical Coconut 177 ml

Coola Classic Spray SPF 30 Tropical Coconut 

Coolan aurinkosuojasuihke sopii käytettäväksi vartalolle sekä kasvoille. Suihkeessa on luonnollinen tuoksu ja erittäin kevyt koostumus, joka ei tunnu tahmealta iholla. Suihke kosteuttaa ja hoitaa ihoa mm. kurkun, levien, mansikkauutteen ja vadelmasiemenöljyn voimalla. Suihke on allergiaystävällinen, vegaaninen, koralliystävällinen sekä veden- ja hikoilunkestävä jopa 80 minuutin ajan. 

Osta COOLA:n suihke täältä

Silk Hydration Sunscreen Spray SPF30 177ml

Hawaiian Tropic Silk Hydration Sunscreen Spray SPF30

Hawaiian Tropicin Silk Hydration Sunscreen Spray SPF30 on ultrakevyt ja kosteuttava öljysuihke, joka antaa SPF 30 -aurinkosuojan ja kosteuttaa ihoa jopa 12 tunnin ajan. Suihke imeytyy ja kuivuu nopeasti, on superhelppo levittää eikä tahmaa vaatteita. Suihkeessa on Hawaiian Tropicille tuttuun tapaan ihanan herkullinen tuoksu!

Osta Hawaiian Tropicin suihke täältä

 

Lue myös 👉 Parhaat aurinkorasvat kasvoille