Takaisin Let's talk beauty
Aurinkosuojat hiuksille

Parhaat aurinkosuojatuotteet hiuksille ja vinkit hiusten suojaamiseen UV-säteilyltä

Viimeksi muokattu 30.5.2024 15.04.30

Haluatko suojata hiuksesi auringolta ja pitää ne samalla kosteutettuna ja helposti käsiteltävinä? Esittelemme parhaat UV-suojan sisältävät hiussuihkeet, jotka estävät aurinkovaurioita ja hellivät hiuksia koko kesän!Miksi hiukset kannattaa suojata UV-säteiltä?

UV-säteily vaikuttaa hiukseen monella eri tapaa, aivan kuten ihoonkin. Auringon UV-säteet vaurioittavat hiusten ulointa kerrosta ja heikentävät hiusten keratiinitasoa, jolla on tärkeä rooli hiusten terveyden ja kiillon kannalta. Aurinkovauriot näkyvät hiuksissa värin haalistumisena, haurautena, kuivuutena, kaksihaaraisina ja pörröisyytenä. Jos siis rakastat aurinkoa ja haaveilet hyvinvoivista hiuksista, kannattaa hiukset suojata UV-säteilyltä.

Paras tapa suojata hiukset auringon haittavaikutukselta on pysytellä varjossa tai suojata hiukset esimerkiksi huivilla. Hyvä lisä hiusrutiiniin on myös UV-suojalla varustettu hiussuihke, joka tuo hiuksille extrahoivaa ja suojaa myös päänahan herkkää ihoa palamiselta. Hiusten aurinkosuojasuihke on vaivaton ratkaisu, sillä se kulkee helposti mukana koko kesän ja sitä on helppo lisätä myös kosteisiin hiuksiin vaikkapa uintireissun jälkeen.

 

Miten aurinkosuojalla varustetut hiustuotteet suojaavat hiuksia?

Aurinkosuojalla varustetut hiustuotteet luovat hiusten pinnalle säteilyltä suojaavan muurin, joka estää säteilyn pääsemisen syvälle hiukseen ja ehkäisee aurinkovaurioiden syntymistä.

UV-suojalla varustetut hiustuotteet:

  • Estävät värin haalistumisen
  • Estävät hiusten vaurioita ja kulumista
  • Estävät hiusten kuivumista
  • Säilyttävät hiusten kiillon
  • Suojaavat päänahkaa palamiselta
  • Auttavat pitämään hiukset paremmassa kunnossa

 

Onko UV-suihke hiuksille pakollinen osa hiusrutiinia? 

Aurinkosuojan sisältävä hiustuote ei ole pakollinen lisä hiusrutiiniin, mutta aurinkosuojan lisäksi niillä on usein monia muitakin hyötyjä, joiden ansiosta hiusten aurinkosuojatuotteeseen kannattaa investoida. Jos ostoslistalla on valmiiksi jo hoitava hiussuihke, mikset samalla ostaisi sellaisen, jossa on mukana UV-suoja? 

Tässä artikkelissa esittelemme aurinkosuojan sisältävät hiussuihkeet, jotka kosteuttavat hiuksia, suojaavat lämpömuotoilulta, lisäävät kiiltoa, tekevät hiuksista helpommin käsiteltävät ja ihanan tuoksuiset. Win-win-win!

 

Parhaat aurinkosuojasuihkeet hiuksille

Aurinkosuojalla varustettu hiussuihke on helppo ottaa mukaan töihin, rannalle tai terassille, jolloin voit lisätä sitä hiuksiisi aina tarvittaessa.

 

 

Invigo Sun Protect Spray 150 ml

Wella Professionals Invigo Sun Protect Spray 

Wella Professionals Invigo Sun Protect Spray on kestosuosikki! Tämä hiuksiin jätettävä suihke on kehitetty varta vasren suojaamaan hiuksia auringon haitallisilta UV-säteiltä. Tehokas suihke sisältää B5-provitamiinia ja Wellan omaa Sun-Blend-yhdistettä, jotka suojaavat hiuksia hapettumiselta ja kuivumiselta. Suihke auttaa säilyttämään hiusten eloisan värin samalla kun se ravitsee ja kosteuttaa. Suihke sopii kaikille hiustyypeille ja on varustettu herkullisella tuoksulla!

Osta tuote täältä

 

Heat Styling Protection 150 ml

Björn Axén Heat Styling Protection

Björn Axénin Heat Styling Protection on lämpösuojasuihke, joka suojaa hiuksia lämmöltä jopa 220 asteeseen saakka ja sisältää aurinkosuojan. Suihke sisältää merilevää, keratiinia, aminohappoja ja B5-vitamiinia, jotka suojaavat hiuksia ja antavat kiiltoa. Asiakkailta tuote saa pisteitä hyvästä tuoksusta ja tahmaamattomasta lopputuloksesta. Hoitava ja kiiltoa antava suihke sopii täydellisesti sekä lämpömuotoiluun että rantapäiviin. Mainio monikäyttöinen tuote kaikille minimalisteille!

Osta tuote täältä

 

Long Lasting Heat Protector 150 ml

Löwengrip Long Lasting Heat Protector

Löwengripin Long Lasting Heat Protector on lämpösuojasuihke, joka suojaa hiuksia vapailta radikaaleilta ja UV-säteiltä. Suihke säilyttää hiusten värin, antaa kiiltoa ja suojaa lämpömuotoilutyökalujen ja auringon säteilyn aiheuttamalta rasitukselta. Suihke pitää hiukset vahvoina ja terveinä!

Osta Löwengripin hiussuihke täältä

 

Miracle Leave-In For Blondes 120 ml

It's A 10 Miracle Leave-In For Blondes

Hiuksiin jätettävä hoitosuihke erityisesti vaaleille hiuksille. Lämpösuojalla varustettu hoitosuihke suojaa UV-säteilyltä, hillitsee pörröisyyttä, auttaa selvittämään takkuja, kosteuttaa ja tekee hiuksista helposti käsiteltävät. Suihke myös korjaa hiusten vaaleaa sävyä, pidentää värin kestoa ja tuo runsaasti kiiltoa. Tämä monipuolinen suihke ansaitsee täydet 10 pistettä! 

Osta tuote täältä

 

Icon Welder Heat Protection Spray 200 ml

Evo Icon Welder Heat Protection Spray

Evon Icon Welder Heat Protection Spray on lämmöltä ja auringolta suojaava hiussuihke. Suihke antaa hiuksille pitoa, tuuheutta, kiiltoa ja kosteutta sekä suojaa niitä lämpömuotoilun ja UV-säteilyn aiheuttamalta rasitukselta. Suihke on vegaaninen!

Osta Evon hiussuihke täältä

 

Solar Sealing Cream 125 ml

System Professional Solar Sealing Cream

System Professionalin hiusvoide ravitsee ja kosteuttaa kuivia ja pörröisiä hiuksia sekä suojaa UV-säteilyn haittavaikutuksilta ja suola- ja klooriveden aiheuttamilta vaurioilta. Tsekkaa myös Solar-sarjan shampoohoitoaine ja hiusöljy. Täydellinen tuotekombo biitsipäiviin tai rantalomalle! 

Osta tuote täältä

 

Bain Après Soleil Shampoo 250ml

Kérastase Bain Après Soleil Shampoo

Kérastasen Bain Après Soleil on UV-suojalla varustettu shampoo, joka poistaa hellävaraisesti hiuksista kloorin, suolan ja hiekan jäämät. Kookosvedellä rikastettu shampoo tekee hiuksista pehmeät ja kosteutetut. Shampoo sopii kaikille hiustyypeille, jotka ovat alttiina auringolle, kloorille ja suolavedelle. Sarjasta löytyy myös aurinkosuojalla varustettu hiusnaamio

Osta Kérastasen shampoo täältä

 

 

👉 Lue myös: Parhaat syväpuhdistavat shampoot
👉 Lue myös: Parhaat kuivashampoot
👉 Lue myös: Parhaat hiusnaamiot eri hiustyypeille