Takaisin Let's talk beauty
Parhaat itseruskettavat

Tervetuloa kesähehku! Parhaat itseruskettavat vartalolle ja kasvoille

Viimeksi muokattu 19.6.2024 10.36.46

Listasimme parhaat itseruskettavat tuotteet, jotka taikovat iholle hetkessä upean sävyn ja hehkun!

 

Parhaat itseruskettavat vartalolle

Täydellinen itseruskettava antaa iholle upean sävyn, kultaisen hehkun ja kuluu kauniisti pois. Se levittyy helposti ja tasaisesti, kuivuu nopeasti, ei tahraa eikä tee ihosta laikukasta (tai oranssia!). Tässä artikkelissa paljastamme muutaman täydellisen itseruskettavan tuotteen vartalolle. Thank us later! 

Lue myös 10 parasta vinkkiämme täydelliseen rusketukseen kotona ja kurkkaa mainiot itseruskettavat kasvoille alempaa artikkelista!

 

Glow Your Own Way Clear Self Tan Gel 473 ml

B.Tan Glow Your Own Way Clear Self Tan Gel

B.Tanin itseruskettava geeli on saavuttanut hetkessä supersuosion! Läpinäkyvä geeli on helppo levittää, ei tahraa ja on täysin vegaaninen. Geeli sisältää hyaluronihappoa sekä C-vitamiinia ja tekee ihosta ihanan pehmeän, kosteutetun ja kauniin päivettyneen. Glow guaranteed! 

Osta täältä

 

Self Tan Milky Lotion 125 ml

Clarins Self Tan Milky Lotion

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Uskomattoman hyvä tuoksu ja tuo iholle tosi hyvän värin. Antaa kivaa hehkua :)

- Helene, Cocopandan asiakas

 

Clarinsin itseruskettava voide on ihanan kosteuttava, täyteläinen ja helppo levittää. Voide levittyy tasaisesti, ei tahri vaatteita tai lakanoita ja on varustettu ihanalla tuoksulla. Luonnollisen päivetyksen antava voide on rikastettu viikunauutteella ja aloe vera -geelillä, jotka takaavat kosteutuksen jopa 24 tunniksi!

Osta täältä

 

Liquid Gold Foam 200 mlBondi Sands Liquid Gold Foam

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tasainen lopputulos, luonnollinen väri, ihana kookoksen tuoksu ja kuivuu nopeasti. Paras itseruskettava mitä olen käyttänyt!

- Jasmin, Cocopandan asiakas

 

Bondi Sandsin itseruskettava vaahto antaa upean kullanhohtoisen päivetyksen, kuin olisit tullut suoraan Australian auringon alta! Vaahto sisältää arganöljyä, joka kosteuttaa ihoa ja loihtii iholle kauniin hehkun. Upea, jopa viikon kestävä päivetys vain 2-3 tunnissa!

Osta täältä

 

Face And Body Mousse Medium Light 150mlIda Warg Beauty Face And Body Mousse

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Luonnollinen ja tasainen lopputulos. Ei oranssi. Kului pois tasaisesti. Helppo levittää. Täysin tuoksuton.

- Soile, Cocopandan asiakas

 

Ida Warg Beautyn itseruskettava vaahto antaa iholle kauniin kesäisen sävyn. Helppokäyttöinen, sävytön koostumus varmistaa vaivattoman levityksen ja luonnollisen lopputuloksen. Kosteuttaa ihoa jopa 48 tunnin ajan!

Osta täältä

Express Bronzing Mousse 200ml

St.Tropez Express Bronzing Mousse

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Todella laadukas tuote, tällainen ensikertalainen itseruskettavan käyttäjä ei onnistunut saamaan minkäänlaisia rantuja aikaiseksi. Tosi tasainen ja kauniin värinen lopputulos. Suosittelen!

- Veera, Cocopandan asiakas

 

St. Tropez Self Tan Express Bronzing Mousse on kevyt itseruskettava vaahto, jolla saat nopeasti ja helposti haluamasi vahvuisen päivetyksen ilman pelkoa oranssista lopputuloksesta. Itseruskettava on helppo levittää ja kuivuu nopeasti. Mitä pidempään annat tuotteen vaikuttaa, sitä syvempi rusketuksesta tulee. Ei tahraa vaatteita tai lakanoita!

Osta tuote täältä

 

 

Parhaat itseruskettavat kasvoille

Tasaisen sävyn ja upean hehkun tuovat itseruskettavat kasvoille, olkaas hyvät. Valitsetko helppokäyttöiset itseruskettavat tipat vai itseruskettavan seerumin, joka loihtii iholle kauniin sävyn ja samalla kosteuttaa ihoa?

Tanning Drops 45ml

Ida Warg Beauty Tanning Drops

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Huippu! Niin helppo lisätä kosteusvoiteen sekaan ja saa ihanan värisen rusketuksen. Ja tummuuttaa myös helppo itse säädellä.

- Heli, Cocopandan asiakas

 

Ida Warg Beautyn itseruskettavat tipat on helppo sekoittaa suosikkikosteusvoiteen sekaan. Tipat ovat vegaanisia ja rusketuksen tummuutta on helppo säädellä. Saat juuri sellaisen päivetyksen kuin haluatkin!

Osta tuote täältä

 

Aqua-Gelée Autobronzante 50 ml

Biotherm Aqua-Gelée Autobronzante

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tosi hyvä tuote. Ei haise itseruskettavalta, antaa vaalealle iholle sopivan määrän päivetystä ja kosteuttaa ihoa samalla. Käytän pari kertaa viikossa ja rusketusteho riittää ainakin minun superkalpealle iholleni oikein hyvin, tummempaa en haluaisi.

- Inari, Cocopandan asiakas

 

Biotherm Aqua-Gelée Autobronzante on ihanan raikas ja tehokkaasti kosteuttava itseruskettava seerumi. Seerumin helmiäishiukkaset heijastavat valoa antaen iholle kauniisti hohtavan päivetyksen ja upean hehkun. Tämä on Cocopanda-Annun suosikki!

Osta tuote täältä

 

Ambre Solaire Natural Bronzer Self Tan Drops 30 ml

 

Garnier Ambre Solaire Natural Bronzer Self Tan Drops

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hyvä sävy. Tummuutta helppo säätää lisäämällä tai vähentämällä tippojen määrää. Kuluu tasaisesti pois.

- Suvi, Cocopandan asiakas

 

Garnierin itseruskettavat tipat ovat mainio budjettivaihtoehto! Hellävaraiset tipat ruskettavat ihoa asteittain ja sopivat myös herkälle iholle. Superkosteuttava koostumus sisältää hyaluronihappoa ja kookosvettä. Ihosta tulee ihanan kosteutettu, pehmeä ja hehkuva!

Osta Garnierin tipat täältä

 

Self Tan Radiance-Plus Golden Glow Booster Face 15 ml

Clarins Self Tan Radiance-Plus Golden Glow Booster Face

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tykkään, luonollinen lopputulos, ei häiritsevää hajua.

- Liina, Cocopandan asiakas

 

Tämä Clarinsin suosikki on itseruskettava seerumi, joka loihtii iholle luonnollisen ja upean sävyisen päivetyksen. Seerumi ruskettaa kevyesti, joten mitä tummempaa sävyä toivot, sitä säännöllisemmin tuotetta kannattaa käyttää. Seerumin sisältämä aloe vera -uute kosteuttaa ihoa ja auttaa pitämään päivetyksen kauniina pitkään. 

Osta täältä

 

 

Mihin itseruskettavan tuotteen toiminta perustuu?

Itseruskettavien tuotteiden toiminta perustuu pääasiassa yhteen vaikuttavaan aineeseen nimeltään dihydroksiasetoni (DHA). DHA on sokerimolekyyli, joka reagoi ihon pintakerroksen proteiinien kanssa ja alkaa tummentaa ihon ulointa kerrosta. DHA ei tunkeudu syvemmälle ihoon eikä imeydy verenkiertoon, joten sen käyttö on hyvin turvallista. Rusketustuloksen huomaat yleensä muutamassa tunnissa tai päivässä, kun DHA on ehtinyt reagoida ihon kanssa. Rusketuksen lopullinen intensiteetti riippuu tuotteen koostumuksesta ja vaikutusajasta.

Kokosimme yhteen parhaat vinkit itseruskettavien tuotteiden käyttöön, jotta ensikertalainenkin onnistuu saavuttamaan upean glown!