Collector Koontilasku

Tarjoamme mahdollisuuden osamaksulla maksamiseen koontilaskun kautta yhteistyössä Collector Bank AB:n kanssa. Mikäli valitset tämän maksutavan, saat tilaamasi tuotteet kotiisi ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä. Kaikki saman kuukauden aikana ostetut tuotteet kerääntyvät yhteen laskuun, joka lähetetään seuraavan kuukauden aikana sähköpostitse asiakastilillesi rekisteröityyn sähköpostiosoitteeseen. Maksu voidaan jakaa 36 kuukauteen. Jotta voisit maksaa laskun osamaksulla ja solmia tililuottosopimuksen, sinun täytyy maksaa vähimmäissumma laskun eräpäivään mennessä sekä allekirjoittaa luottosopimus Collector Bankin kanssa. Katso osoitteesta (oma.collector.fi) miten allekirjoitus tehdään. Laskusta peritään laskutuslisä, joka on 3 €. Voit tehdä tilauksen ainoastaan väestörekisterissä olevaan vakituiseen osoitteeseesi, kun valitset maksutavaksi osamaksulla maksamisen. Sinun tulee olla täyttänyt 18 vuotta tilauksen yhteydessä.

Sinun tulee maksaa vähintään kuukauden vähimmäissumma, joka ilmenee laskusta. Jos valitset osamaksun, osamaksun korko on 19,2% vuodessa. Osamaksun summa on aina 1/36 kokonaissummasta sekä korko ja kulut. Mikäli haluat maksaa kaiken pois, voit aina maksaa laskussa olevan kokonaissaldon.

Tarkistamme ostohetkellä tilaajan luottokelpoisuuden, mikä joissakin tapauksissa voi tarkoittaa myös luottotietojen tarkistamista. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan muistutusmaksu sekä korkoa viivästyneeltä ajalta.

Saat Collector-osamaksun täydelliset ehdot seuraavista linkeistä:

 - Yleiset lasku- ja tililuottoehdot
 - Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot

Maksun palautus

Jos olet jo maksanut laskusi, mutta haluat peruuttaa kaupan, sinulla on oikeus maksun palautukseen Collectorilta. Jotta Collector voi  tehdä takaisinmaksun, tarvitsevat he yhteys- ja tilitietosi. Collector ei tallenna näitä tietoja maksun yhteydessä. Lähetä tietosi sähköpostitse osoitteeseen [email protected] tai soita numeroon 09 3158 9992. Voit myös vierailla Collectorin sivuilla osoitteessa www.collector.fi.