Henkilötietojen käsittely (tietosuojakäytäntö)

Liiketoimintamme yhteydessä Brandsdal Group käsittelee henkilötietojasi. Olemme sitoutuneet käsittelemään henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti. Alta löydät tietoja kerätyistä henkilötiedoista ja henkilötietojen käsittelystä sekä henkilötietojen käsittelyyn liittyvistä oikeuksistasi.

Käsittelemiemme henkilötietojen rekisterinpitäjä Brandsdal Groupissa on Espen Wetrhus, johon voi ottaa yhteyttä sähköpostitse [email protected].

Rekisterinpitäjä voi olla myös tytäryhtiömme, jotka tarjoavat palveluita,kuten BliVakker.no. Voit ottaa yhteyttä asiakastukeen, jos sinulla on kysyttävää henkilötietojesi käsittelystä,  myös "Oma Sivuni” kautta.

Henkilötietojen käsittely

Keräämme ja käytämme henkilötietoja eri tarkoituksiin riippuen siitä, kuka olet ja miten olemme sinuun yhteydessä. Alla informaatiota miten käsittelemme henkilötietoja, käsittelyn tarkoitus ja oikeusperusta sekä  kuinka kauan käsittelemme henkilötietoja jne.

"Henkilötiedoilla" tarkoitetaan kaikkia tietoja, jotka liittyvät tunnistettuun tai tunnistettavissa olevaan henkilöön.

”Henkilötietojen käsittelyllä” tarkoitetaan kaikkia toimintoja, joita kohdistetaan henkilötietoihin. Esimerkiksi tietojen kerääminen, tallentaminen, järjestäminen, jäsentäminen, säilyttäminen, muokkaaminen, muuttaminen, haku, kyselykäyttö, luovuttaminen, yhteensovittaminen, yhdistäminen, rajoittaminen, poistaminen tai tuhoaminen on tietojen käsittelyä.

Palvelut - Verkkokauppa

Käsittely on tarpeen sellaisen sopimuksen täytäntöön panemiseksi, jossa rekisteröity on osapuolena, tai sopimuksen tekemistä edeltävien toimenpiteiden toteuttamiseksi rekisteröidyn pyynnöstä ( vrt. GDPR artikla 6 kohta 1 b).  Lisäksi käsittelemme henkilötietojasi hallitaksemme  suhdettamme asiakkaisiimme, suojataksemme ja parantaaksemme palveluitamme ja suojataksemme oikeuksiamme jne.  Käsittely on tarpeen rekisterinpitäjän lakisääteisen velvoitteen noudattamiseksi esimerkiksi kirjanpitoon, verokäsittelyyn sekä takuu- ja palautuskäsittelyyn liittyviä tietoja. ( 6 artikla 1 kohta c ). Kuten jäljempänä todetaan, käsittelemme tietoja myös suostumuksesi perusteella 6 artiklan nro. 1 alakohta a:n mukaisesti.

Kerätyt ja käsitellyt henkilötiedot voidaan jakaa kahteen luokkaan:

  1. Tiedot, jotka annat meille.
  2. Tiedot, jotka saamme, kun käytät palveluitamme.

A. Tiedot, jotka päätät antaa meille

Jos päätät käydä kauppaa kanssamme, keräämme ja käsittelemme meille antamiasi tietoja. Nämä ovat:

  • Nimesi
  • Sähköpostiosoitteesi, jota käytämme tilaukseen/asiakassuhteeseen liittyvässä viestinnässä
  • Puhelinnumerosi, jota käytämme tilaukseen ja asiakassuhteeseen liittyvässä viestinnässä.
  • Osoitteesi, johon lähetämme tilaukset.
  • Tilinumero (jos rekisteröity) hyvitysten/saamisten maksamista varten.
  • Syntymäaika (vapaaehtoinen)

Nämä tiedot ovat vapaaehtoisia luovuttaa, mutta jotka ovat välttämättömiä käyttääkseen tai tilatakseen verkkosivustolta, ja tämä on siksi edellytys, että voit tehdä ostoksia kanssamme.  

Ylläolevaa informaatiota tarvitsemme myös toimittaakseemme tavarat sinulle sekä ottaakseemme sinuun yhteyttä tilaukseen liittyvissä asioissa. Meidän on säilytettävä nämä tiedot myös kirjanpidon, verokäsittelyn sekä takuu- ja palautuskäsittelyn vuoksi. Tämä historia poistetaan, kun käsittelyn tarve on lakannut, katso alta, ja se on nähtävissä myös "Omilla sivuillasi”. Turvallisuussyistä säilytämme myös tilauksen rekisteröinnissa käytetyn IP-osoitteen.

Syntymäaika on vapaaehtoinen ilmoittaa ja kerätä, jotta voimme huomioda syntymäpäiväsi ja analysoida tietoja käyttäjistä, jotka on segmentoitu iän mukaan.

Tiliisi liittyviä tietoja säilytetään ja käsitellään niin kauan kuin tilisi on aktiivinen tai kunnes poistat tilin. Jos et ole tehnyt tilauksia, tilisi poistetaan 12 kuukauden kuluttua viimeisestä toiminnastasi tililläsi. Jos sinulla on tilauksia, tili poistetaan viiden vuoden kuluttua tilin viimeisestä aktiviteetistä. Poistoilmoitus lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen, ja jos et anna palautetta meille takaisin, tili poistetaan 14 päivän kuluttua ilmoituksen lähettämisen jälkeen. Näin varmistetaan, että meillä on tilaushistoria käytettävissä mahdollisten kantelujen/reklamaatioiden yhteydessä jne.

Voimme myös käsitellä henkilötietoja, jotka liittyvät valituksiin, reklamaatioihin ja vaatimuksiin, tai muihin palveluihimme liittyviin tietoihin.

Käytämme Klarnan checkout- maksutapaa. Tämä tarkoittaa, että voimme siirtää henkilötietojasi luottokorttinumeroiden sekä yhteystietojen ja tilaustietojen muodossa Klarnalle, kun nämä tiedot annetaan kassalla, jotta Klarna voi hallita ostostasi. Itse maksua varten Klarna on rekisterinpitäjä ja käsittelee henkilötietoja Klarnan oman tietosuojakäytännön mukaisesti.  Turvallisuussyistä poistamme rekisteröidyn tilinumeron 3 kuukautta sen jälkeen, kun sen säilyttämistarkoitus on täyttynyt. Näin varmistetaan tilitykseen, oston peruuntumiseen ja hyvitykseen liittyvien ongelmien tehokas käsittely.

Jos otat yhteyttä asiakaspalveluun tai olet yhteydessä meihin muulla tavoin, keräämme yhteydenoton yhteydessä antamasi tiedot. Nämä ovat seuraavat tiedot:

  • Nimesi
  • Sähköpostiosoitteesi
  • Puhelinnumerosi
  • Tilausnumerosi

Antamasi tietoja voidaan käyttää IT-järjestelmiemme sisäisissä testausrutiineissa. Nämä ovat testejä, joita teemme varmistaaksemme, että järjestelmämme toimivat ja että niillä on niiden tarvitsema ja vaatima turvallisuustaso.

B. Tiedot, jotka saamme, kun käytät palveluitamme

Kun käytät verkkosivustojamme, keräämme ja säilytämme lokitietoja asiakasprofiiliisi tehdyistä muutoksista (esim. osoitteenmuutos, puhelinnumero jne.) sekä siitä, mitä tuotekategorioita ja tuotteita klikkaat tai etsit. Lokit säilytetään ja poistetaan tilitietosi mukaisesti, katso yllä. Näin pystymme seuraamaan merkityksellisiä muutoksia sekä oppimaan, mistä asiakkaamme ovat kiinnostuneita, ja siten parantamaan tuotevalikoimaamme ja tarjontaamme. Niiden avulla voimme myös näyttää sinulle tiettyjä tuotteita tai lähettää niihin liittyviä tarjouksia (jos olet nimenomaisesti pyytänyt tätä). Tietoja käytetään myös muun muassa verkkosivujemme liikenteen kapasiteettisuunnittelun statistiikkaan.

Kuten useat muut verkkopalvelut, käytämme evästeitä ja vastaavia tekniikoita kerätäksemme tietoa toiminnastasi, selaimestasi ja laitteestasi. 

Uutiskirje

Lähetämme uutiskirjeitä sähköpostitse niille, jotka ovat tilanneet uutiskirjeen. Uutiskirjeen saamiseksi sinun on itse tilattava uutiskirje, ja käsittelemme täten henkilötietoja, joiden avulla voimme lähettää tämän antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Sähköpostiosoitetta ei käytetä muuhun kuin uutiskirjeen lähettämiseen.

Käsittelemme henkilötietojasi suostumuksesi perusteella (GDPR 6 artikla kohta 1 a). Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa käyttämällä uutiskirjeen linkkiä tai ottamalla meihin yhteyttä. Jos kuitenkin peruutat suostumuksesi, et voi vastaanottaa uutiskirjettä.

Henkilötietojasi käsitellään niin kauan kuin haluat vastaanottaa uutiskirjeen, etkä ole ilmoittanut tai muuten kertonut, että et halua uutiskirjettä.

Verkkosivujen käyttö

Saadaksemme tietoa verkkosivustojemme käytöstä käytämme evästeitä. Voit alta lukea lisää evästeistä ja mitä evästeitä käytämme.

Käytämme kerättyjä tietoja parantaaksemme asiakaskokemusta verkkosivuillamme ja palveluissamme sekä tarjotaksemme palveluiden toimivuuden. Käytämme tietoja myös tarjotaksemme kävijöille suosituksia ja palvelun mukautuksia, jotka ovat sinulle mahdollisimman merkityksellisiä. Tämä tapahtuu vierailijoiden käyttäytymisen perusteella, esimerkiksi käytettyjen palvelujen, napsautettujen linkkien tai luettujen tietojen perusteella, että muiden käyttäjien käyttäytymisen perusteella, joilla on samanlaiset käyttötavat.

Henkilötietoja käytetään myös verkkosivustojemme parantamiseen sekä tilastojen laatimiseen ja sivujen käytön tarkasteluun. Pyrimme mahdollisuuksien mukaan tekemään tämän anonyymeillä tiedoilla tietämättämme, että tiedot on linkitetty erityisesti yksittäiseen vierailijaan.

Käsittelemme edellä mainittuja henkilötietoja tarvittavan oikeutetun etumme perusteella (GDPR 6 artikla kohta 1 f) tai suostumuksesi perusteella verkkosivuston mukauttamiseksi käyttäjiimme ja että tämä etu on suurempi kuin vierailijan yksityisyys. Suojaamme kuitenkin verkkosivuston kävijöiden yksityisyyttä vain käyttämällä tietoja tilastoihin. Näissä tilastoissa ei ole mahdollista tunnistaa yksilöitä. Tietoja säilytetään niin kauan kuin se on tarpeen edellä mainittuihin tarkoituksiin.

Henkilötietojen säilytys ja tallentaminen (poistaminen)

Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin on tarpeen siihen tarkoitukseen, johon henkilötiedot kerättiin, ja poistamme tiedot viranomaisvaatimusten mukaisesti.

Kuinka kauan käsittelemme keräämiämme yksittäisiä tietotyyppejä, sisältyy edellä mainittuun, jossa puhutaan yksittäisistä tiedoista.

Henkilötietojen poistamisen sijaan voi joissakin tapauksissa olla tarkoituksenmukaista anonymisoida henkilötiedot. Anonymisointi tarkoittaa, että kaikki tunnistetiedot tai mahdollisesti tunnistavat ominaisuudet poistetaan säilytetyistä henkilötiedoista.

Tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että suostumuksesi perusteella käsittelemämme henkilötiedot poistetaan, jos peruutat suostumuksesi. Henkilötiedot, joita käsittelemme kanssasi tehdyn sopimuksen täyttämiseksi, poistetaan, kun sopimus on täytetty ja kaikki sopimussuhteesta johtuvat velvoitteet täyttyvät, kuten kirjanpitoon liittyvät lakisääteiset velvoitteet, valituksiin ja reklamaatioihin liittyvät asiakassuhteen seurannat jne. Oikeudellisen velvoitteen vuoksi käsittelemämme henkilötiedot poistetaan heti, kun meillä ei ole velvollisuutta säilyttää tietoja.

Henkilötietojen siirtäminen tai luovuttaminen muille

Emme välitä henkilötietoja muille kuin tässä lausunnossa mainituissa tapauksissa ja ellei tällaiselle luovuttamiselta ole oikeusperustaa. Esimerkkejä tällaisesta perusteista ovat tyypillisesti rekisteröidyn kanssa tehty sopimus tai suostumus tai oikeusperusta, joka edellyttää tietojen luovuttamista. Jälkimmäinen koskee julkisia yrityksiä, kuten veronkantoa (tarvittaessa), kirjanpitäjää/tilintarkastajaa sekä muita, joita tarvitsemme liiketoimintamme maksuliikenteessä.

Käytämme henkilötietojen käsittelijöitä henkilötietojen keräämiseen, tallentamiseen tai muuhun käsittelyyn puolestamme. Tällaisissa tapauksissa olemme tehneet sopimuksia, joilla turvataan oikeutenne ja henkilötietojenne turvallisuus käsittelyn kaikissa vaiheissa. Katso lisää alta.

Jos laki sitä edellyttää tai on epäilty, että palvelujemme käytön yhteydessä on tapahtunut rikos, sinusta tallentamamme henkilötiedot voidaan luovuttaa viranomaisille.

Jos henkilötietoja siirretään toiselle organisaatiolle joko koko tai osan  organisaatiomme sulautumis-, rahoitus-, uudelleenorganisoinnin tai kiistanratkaisutapahtuman yhteydessä, teemme niin vain, jos osapuolet ovat tehneet sopimuksen, jossa henkilötietojen kerääminen, käyttö ja jakaminen rajoittuu liiketoimintaan liittyviin tarkoituksiin, mukaan lukien säännös siitä, onko liiketoimen edettävä vai ei,  osapuolet voivat käyttää henkilötietoja ainoastaan liiketoimen suorittamiseen ja loppuunsaattamiseen. Jos toinen yritys ostaa meidät tai yrityksemme tai varallisuutemme, kyseinen yritys pääsee käsiksi keräämiimme henkilötietoihin ja ottaa hoitaakseen henkilötietoihinne sovellettavat oikeudet ja velvollisuudet tässä tietosuojakäytännössä kuvatulla tavalla.

Henkilötietojen siirtäminen ETA:n ulkopuolisiin maihin

Tavoitteenamme on, että kaikki henkilötietojen käsittely suoritetaan ETA- maiden sisällä, mutta voi olla, että käytämme toimittajia tai käsittelemme henkilötietoja ETA- maiden ulkopuolella.  Tällaisissa tapauksissa siirto ja käsittely ETA: n ulkopuolella tapahtuu EU: n komission hyväksymissä maissa tai voimassa olevan oikeusperustan mukaisesti henkilötietojen siirtoon GDPR V luvun mukaisesti. Tällöin siirto tapahtuu vain asianmukaisia suojatoimia soveltaen ( GDPR artikla 46 kohta 2 )Saat tietoa siirron syystä, ottamalla meihin yhteyttä.

Linkit kolmansille osapuolille/muille verkkosivustoille

Meillä voi olla linkkejä muille verkkosivustoille,kolmansille osapuolille, tai paikkoihin jotka tarjoavat tuotteita tai palveluita, jotka eivät ole hallinnassamme. Nämä linkit tarjotaan vain, jotta käyttäjät voivat saada lisätietoja. Sivustot, jotka eivät kuulu meidän sivustoihimme eli jotka eivät kuulu toimialaamme tai organisaatioomme, käsittelevät henkilötietoja itse rekisterinpitäjinä ja heillä voi olla erilliset ja meistä riippumattomat tietosuojakäytännöt. Meillä ei ole vastuuta näiden verkkosivustojen sisällöstä ja toiminnasta.

Henkilötietojen käsittelyn turvallisuus

Priorisoimme liiketoimintamme henkilötietojen turvallisuuden ja ryhdymme kaikkiin tarvittaviin teknisiin ja organisatorisiin toimenpiteisiin henkilötietojesi suojaamiseksi. Kaikki käsittelyt salataan, jos mahdollista, eivätkä ne ole muiden kuin niiden saatavilla, jotka tarvitsevat henkilötietoja tehtäviinsä.

Käsittelemme tietoja niin, että ne ovat oikeita, helposti saatavilla ja niitä käsitellään tiedon arkaluontoisuuden mukaan. Käytämme myös erilaisia suojaustekniikoita ja tietoturvamenettelyjä suojataksesi henkilötietojasi luvattomalta käytöltä, luvattomalta pääsyltä tai luovuttamiselta. Tarvittaessa teemme riskinarviointeja.

Olemme tehneet kaikkien henkilötietoja käsittelevien toimittajiemme kanssa tietojenkäsittelysopimukset, joissa he omaksuvat samantasoista tietoturvaa kuin oma henkilötietojen käsittelymme.

Rajoitamme henkilötietosi henkilökunnalle tai kolmansille osapuolille, jotka käsittelevät tietoja puolestamme. Näihin osapuoliin sovelletaan tiukkoja luottamuksellisuusvaatimuksia, ja voimme ottaa käyttöön seuraamuksia tai irtisanoa sopimuksen, jos nämä vaatimukset eivät täyty.

Tietoturvarikkomusten (yksityisyyden loukkaamisten) käsittelyä varten on otettu käyttöön menettelyt, ja jos on olemassa rikkomuksia, jotka aiheuttavat riskin henkilötietojen yksityisyydelle, lähetämme Norjan tietosuojaviranomaiselle ilmoituksen tietosuojarikkomuksesta mahdollisimman pian ja viimeistään 72 tunnin kuluttua rikkomuksen havaitsemisesta. Jos rikkomukseen liittyy suuri todennäköisyys niiden yksityisyyteen, joihin rikkomusta sovelletaan, ilmoitamme siitä myös heille.

Oikeutesi, kun käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja

Alla on oikeutenne rekisteröitynä. Jos haluat käyttää oikeuksiasi, ota meihin yhteyttä, katso yhteystiedot yllä.

Vastaamme tiedusteluusi mahdollisimman pian ja viimeistään 30 päivän kuluttua. Jos tiedusteluun vastaaminen kestää yli 30 päivää, saat tästä ilmoituksen.  Pyydämme sinua vahvistamaan henkilöllisyytesi tai antamaan lisätietoja, ennen kuin annamme sinun soveltaa oikeuksiasi meihin. Teemme tämän varmistaaksemme, että tarjoamme pääsyn henkilötietoihin vain sinulle , emmekä henkilölle joka teeskentelee olevansa sinä.

Tietojen hallinta

Sinulla on oikeus saada tietoksi sinua käsitteleviä henkilötietoja ja sinulla on oikeus nähdä tietosi. Tällä lausunnolla tiedotamme sinulle henkilötietojen käsittelystämme. Voit myös ottaa meihin yhteyttä, jos haluat lisätietoja.

Jotta voit hallita henkilötietojasi, voit käyttää seuraavia työkaluja:

Pääsysi henkilötietoihisi ja tietojesi päivityksiin. Sinulla on pääsy sinua käsitteleviin henkilötietojen olennaiseen osaan luomalla käyttäjä verkkosivustollemme, ja voit myös päivittää / korjata tietojasi. Tietoja, jotka eivät ole saatavilla "oma sivu" -sivulla, voit saada luomalla tukitiketin verkkosivujemme "Oma sivuni" kautta. Asiakaspalvelumme antaa tällöin profiiliisi tallennetut tietosi saataville ja saat vahvistussähköpostin, kun tiedot ovat käytettävissäsi. Voit sitten hakea nämä kirjautumalla "Omille Sivuillesi".

Suostumuksen peruuttaminen. Jos myöhemmin muutat mielesi jatkuvasta tarpeestamme kerätä tietoja lähteistä, jotka olet jo hyväksynyt, voit yksinkertaisesti peruuttaa suostumuksesi muuttamalla "Oma Sivuni" asetuksia. Jos teet tämän, jotkut palvelut menettävät toiminnallisuuden. Vaihtoehtoisesti voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun.

Tilin poistaminen. Jos jostain syystä haluat poistaa käyttäjätilisi, tämä voidaan tehdä kirjautumalla asiakasprofiiliin "Oma sivuni" kautta. Valitse kohta "Poista asiakastili".

Muuttaminen ja poistaminen

Voit myös pyytää meitä korjaamaan virheellisiä tietoja, joita meillä on sinusta "Omalla sivullasi", tarkistaa tai pyytää meitä poistamaan henkilötietojasi. Vastaamme mahdollisuuksien mukaan pyyntöön henkilötietojen poistosta, mutta emme voi tehdä niin, jos vielä tarvitsemme tietoja.

Oikeus rajoittaa käsittelyä tai vastustaa sitä

Sinulla on oikeus rajoittaa käsittelyä tietyissä tapauksissa, katso GDPR artikla 3:

a)  Rekisteröity kiistää henkilötietojen paikkansapitävyyden. Tällöin käsittelyä  rajoitetaan ajaksi, jonka kuluessa rekisterinpitäjä voi varmistaa niiden paikkansapitävyyden.

b) Käsittely on lainvastaista, mutta rekisteröity vastustaa henkilötietojen poistamista ja vaatii sen sijaan niiden käytön rajoittamista.

c) Rekisterinpitäjä ei enää tarvitse kyseisiä henkilötietoja käsittelyn tarkoituksiin, mutta rekisteröity tarvitsee niitä oikeudellisen vaateen laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi.

d) Rekisteröity on vastustanut henkilötietojen käsittelyä viitaten GDPR artikla 21 kohta 1, ja odotetaan sen todentamista, syrjäyttävätkö rekisterinpitäjän edut rekisteröidyn edut.

Oikeus tietojen siirrettävyyteen

Kun olet antanut meille tietoja, jotka ovat välttämättömiä sopimuksen tekemiseksi kanssamme ja joita käsitellään automaattisesti (eli ei manuaalisesti), on rekisteröidyllä oikeus saada rekisterinpitäjälle toimittamansa henkilötiedot jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa.

Oikeus olla joutumatta automaattisen päätöksenteon kohteeksi

Rekisteröidyllä on oikeus olla joutumatta sellaisen päätöksen kohteeksi, joka perustuu pelkästään automaattiseen käsittelyyn, kuten profilointiin, ja jolla on häntä koskevia oikeusvaikutuksia tai joka vaikuttaa häneen vastaavalla tavalla merkittävästi. Kieltoon on kuitenkin poikkeuksia. Ks. GDPR artikla 22 kohdat 1 ja 4.

Henkilötietojen käsittelijöiden käyttö

Emme myy henkilötietojasi kolmansille osapuolille emmekä vaihda tai luovuta tällaisia tietoja kolmansien osapuolten kanssa. Kolmannella osapuolella on pääsy tietoihin vain, jos se on tarpeen tiettyjen palvelujen suorittamiseksi meille, jotta voimme tarjota palveluitamme sinulle. Kaupan käymiseksi tarvittavat olennaiset tiedot jaetaan maksutapojemme toimittajille ja rahdinkuljettajien kanssa.

Henkilötietojen käsittelijät ovat muita yrityksiä, joita käytämme henkilötietosi käsittelyssä. Tällaisissa tapauksissa tietoturvan varmistamiseksi on tehty tiukat sopimukset.

Valitukset

Ota tietenkin meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi! Jos uskot, että henkilötietojen käsittelymme rikkoo näitä sääntöjä tai tietosuojalainsäädäntöä, mukaan lukien henkilötietolaki tai yleinen tietosuoja-asetus (GDPR), voit myös tehdä valituksen Norjan tietosuojaviranomaiselle. Lisätietoja yhteydenotosta Norjan tietosuojaviranomaiseen löydät tietosuojaviranomaisen verkkosivuilta: www.datatilsynet.no.

Käytämme Norjan tietosuojaviranomaista Norjassa johtavana rajatylittävän käsittelyn valvontaviranomaisena GDPR artikla 56 mukaisesti.

Muutokset

Saatamme joutua muuttamaan henkilötietojen käsittelyä koskevia tietoja aika ajoin, osittain verkkosivustojemme tai palvelujemme muutosten vuoksi, tai jos henkilötietojen käsittelyä koskevissa säädöksissä on muutoksia. Jos nämä tiedot muuttuvat, kerromme sinulle, jos meillä on yhteystietosi. Muussa tapauksessa ajan tasalla olevat tiedot ovat aina helposti saatavilla verkkosivuillamme.

Kumppanit

Tietosuojaselosteet muille kuin asiakkaillemme löytyvät konsernin tietosuojakäytännöstä www.brandsdalgroup.com.

Cookies