Tietoa meistä
Tietoa meistä

Keitä me olemme ja miten kaikki alkoi?

Cocopanda.fi on kauneudenhoitotuotteita myyvä verkkokauppa. Verkkokauppamme avattiin tammikuussa 2016. Vuosina 2017, 2018 ja 2022 Cocopanda.fi voitti Hintaopas.fi:n järjestämän Vuoden Verkkokauppa -äänestyksen. OP:n järjestämässä Suomen paras verkkokauppa -kilpailussa 2018 Cocopanda sijoittui suurien verkkokauppojen kategoriassa toiseksi ja sai lisäksi kunniamaininnan. Vuosina 2019, 2020, 2021 ja 2022 verkkokauppamme on voittanut Hintaopas.fi:n Vuoden Paras kauppa-äänestyksen kategoriassa Kauneus & terveys.


Olemme osa norjalaista Brandsdal Group -konsernia. Konsernimme menestystarina alkoi vuonna 2007. Arvomme ”sitoutuminen, innovaatio, yrittäjähenkisyys ja avoimuus” ovat keskeisessä osassa kaikkea mitä teemme ja kehitämme jatkuvasti toimintaamme aina vain paremmaksi. Cocopanda verkkokauppoja löytyy Suomen lisäksi myös Norjasta (BliVakker.no), Tanskasta ja Ruotsista. Cocopandalla.fi:llä on jo yli puoli miljoonaa tyytyväistä asiakasta.
Me Cocopandalla rakastamme kauneutta ja meidän mukaamme jokainen on kaunis. Haluamme tarjota jokaiselle mahdollisuuden ilmaista kauneutta haluamallaan tavalla. Cocopanda-klubimme jäsenenä saat käyttöösi parhaat tarjouksemme. Tarjoamme ilmaisen toimituksen Cocopanda-klubin jäsenille yli 24,90 € tilauksiin.

Koko tiimimme on motivoitunut kohtelemaan jokaista asiakastamme yksilönä ja haluamme tarjota jokaiselle täydellisen ostoskokemuksen laajalla valikoimalla. Taataksemme tämän teemme jatkuvasti työtä parantaaksemme palveluitamme ja tehdäksemme verkkokaupastamme mahdollisimman helppokäyttöisen. Laajennamme myös jatkuvasti tuotevalikoimaamme.

Suomenkielinen asiakaspalvelumme on aina valmiina auttamaan. Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille erittäin tärkeää. Teemme yhteistyötä Trustpilotin kanssa, saadaksemme palautetta ja siten parantaaksemme asiakkaidemme tyytyväisyyttä.Mikäli sinulla on ehdotuksia, tuotetoiveita, risuja tai ruusuja, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme joko Oman sivusi kautta kohdasta ”Asiakaspalvelu” tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Kundeløftet Kundeløftet
Nopea käsittelyaika
Tilausten ja tiedusteluiden nopea käsittely
Fiksut ratkaisut
Pyrimme tarjoamaan ongelmiin parhaat ratkaisut
Joustavuus
Tavoitat meidät usean eri kanavan kautta
Sitoutuvuus
Omistautunutta palvelua, pilke silmäkulmassa
Helposti lähestyttävä
Kaikki kysymykset ovat tervetulleita. Me olemme täällä sinua varten!


Cocopanda.fi Oy

Y-tunnus: 2718362-8 
Cocopanda.fi on rekisteröity osakeyhtiö.

Palautusosoite:
Cocopanda.fi
Co Bring, PO box 3710
FI 00002 Helsinki

Postiosoite:
Cocopanda.fi Oy
Kumpulantie 3
00520 Helsinki

Yhteystiedot:
Voit ottaa meihin helposti yhteyttä Omalta sivultasi kohdasta Asiakaspalvelu
Voit ottaa meihin yhteyttä myös sähköpostitse osoitteeseen [email protected] tai puhelimitse numeroon 075 325 2955.

Cocopanda on osa Brandsdal Groupia: www.brandsdalgroup.com