Tietoa meistä

Cocopanda.fi Oy
Y-tunnus: 2718362-8 
Cocopanda.fi on rekisteröity osakeyhtiö.

Palautusosoite:
Cocopanda.fi
Co Bring, PO box 3710
FI 00002 Helsinki

Postiosoite:
Cocopanda.fi Oy
Itämerenkatu 5
00180 Helsinki

Yhteystiedot:
Voit ottaa meihin helposti yhteyttä Omalta sivultasi kohdasta Asiakaspalvelu
Voit ottaa meihin yhteyttä myös sähköpostitse: [email protected]

Cocopanda on osa Brandsdal Groupia: www.brandsdalgroup.com

Yli 70 % tuotteistamme ostetaan suoraan virallisilta jakelijoilta, kun taas loppuosa tuotteista hankitaan rinnakkaistuontina.

Rinnakkaistuonti on maahantuontia ilman suoraa sopimusta tavaramerkin haltijan kanssa. Rinnakkaistuonti on laillista ja hyvin yleistä. Verkkokauppamme ansiosta sinun ei enää tarvitse matkustaa ulkomaille, jos haluat ostaa merkkituotteita edullisesti. Ostamme tuotteet samoilta markkinoilta kuin suomalaiset maahantuojat ja tuomme tuotteet Suomeen.

Ostaessamme tuotteita vaadimme nähtäväksi niiden aitous- ja kestävyystodistukset. Tarkistamme aina tuotteiden parasta ennen -merkinnän, emmekä osta tuotteita, joiden parasta ennen -merkintä lähestyy. Tarkistamme merkinnän saadessamme tarjouksen tai vieraillessamme tavarantoimittajamme luona. Kun teemme tavarantoimittajan kanssa sopimuksen, on sopimukseen aina sisällytetty vaatimus tuotteiden aitoudesta. Vaadimme kaikilta tavarantoimittajiltamme nähtäväksi tuotteiden alkuperäiset laskut, joista näemme, että tavarantoimittaja on ostanut tuotteet suoraan tavaramerkin haltijalta.

Ostoksilla käydessäsi saatat joskus vahingossa ostaa vanhentuneen tuotteen. Sama voi käydä myös meille. Otathan siinä tapauksessa yhteyttä asiakaspalveluumme, jotta voimme korjata virheemme.

Takaamme kaikkien tuotteidemme aitouden ja kestävyyden. Pidämme jatkuvasti yhteyttä kaikkiin toimittajiimme asian varmistamiseksi.

Cocopandalla on Pohjoismaissa jo yli miljoona tyytyväistä asiakasta. Verkkokauppa on myynyt ja toimittanut useita miljoonia tilauksia. Cocopanda on vuosien aikana vakiinnuttanut asemansa pohjoismaisilla markkinoilla, mukaan lukien Suomessa. Toivomme, että myös Sinä liityt tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon.

Jos sinulla on kysyttävää, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme Omien sivujesi kautta tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]