Tietoa meistä
Tietoa meistä

Keitä me olemme ja miten kaikki alkoi?

Cocopanda.fi on kauneudenhoitotuotteita myyvä verkkokauppa. Verkkokauppamme avattiin tammikuussa 2016. Vuonna 2017 ja 2018 Cocopanda.fi voitti Hintaopas.fi:n järjestämän Vuoden Verkkokauppa -äänestyksen. OP:n järjestämässä Suomen paras verkkokauppa -kilpailussa 2018 Cocopanda sijoittui suurien verkkokauppojen kategoriassa toiseksi ja sai lisäksi kunniamaininnan. Vuosina 2019, 2020 ja 2021 verkkokauppamme on voittanut Hintaopas.fi:n Vuoden Paras kauppa-äänestyksen kategoriassa Kauneus & asusteet.


Olemme osa norjalaista Brandsdal Group -konsernia. Konsernimme menestystarina alkoi vuonna 2007. Arvomme ”sitoutuminen, innovaatio, yrittäjähenkisyys ja avoimuus” ovat keskeisessä osassa kaikkea mitä teemme ja kehitämme jatkuvasti toimintaamme aina vain paremmaksi. Cocopanda verkkokauppoja löytyy Suomen lisäksi myös Norjasta (BliVakker.no), Tanskasta ja Ruotsista. Cocopandalla on jo yli 1 000 000 tyytyväistä asiakasta.
Me Cocopandalla rakastamme kauneutta ja meidän mukaamme jokainen on kaunis. Haluamme tarjota jokaiselle mahdollisuuden ilmaista kauneutta haluamallaan tavalla. Tarjoamme ilmaisen toimituksen jäsenille.

Koko tiimimme on motivoitunut kohtelemaan jokaista asiakastamme yksilönä ja haluamme tarjota jokaiselle täydellisen ostoskokemuksen laajalla valikoimalla. Taataksemme tämän teemme jatkuvasti työtä parantaaksemme palveluitamme ja tehdäksemme verkkokaupastamme mahdollisimman helppokäyttöisen.  

Suomenkielinen asiakaspalvelumme on aina valmiina auttamaan. Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille erittäin tärkeää. Teemme yhteistyötä Trustpilotin kanssa, saadaksemme palautetta ja siten parantaaksemme asiakkaidemme tyytyväisyyttä.Mikäli sinulla on ehdotuksia, tuotetoiveita, risuja tai ruusuja, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme joko Oman sivusi kautta kohdasta ”Asiakaspalvelu” tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Kundeløftet Kundeløftet
Nopea käsittelyaika
Tilausten ja tiedusteluiden nopea käsittely
Fiksut ratkaisut
Pyrimme tarjoamaan ongelmiin parhaat ratkaisut
Joustavuus
Tavoitat meidät usean eri kanavan kautta
Sitoutuvuus
Omistautunutta palvelua, pilke silmäkulmassa
Helposti lähestyttävä
Kaikki kysymykset ovat tervetulleita. Me olemme täällä sinua varten!


Cocopanda.fi Oy

Y-tunnus: 2718362-8 
Cocopanda.fi on rekisteröity osakeyhtiö.

Palautusosoite:
Cocopanda.fi
Co Bring, PO box 3710
FI 00002 Helsinki

Postiosoite:
Cocopanda.fi Oy
Kumpulantie 3
00520 Helsinki

Yhteystiedot:
Voit ottaa meihin helposti yhteyttä Omalta sivultasi kohdasta Asiakaspalvelu
Voit ottaa meihin yhteyttä myös sähköpostitse osoitteeseen [email protected] tai puhelimitse numeroon 075 325 2955.

Cocopanda on osa Brandsdal Groupia: www.brandsdalgroup.com


Yli 85% tuotteistamme ostetaan suoraan virallisilta jakelijoilta, kun taas loppuosa tuotteista hankitaan rinnakkaistuontina.
Rinnakkaistuonti on maahantuontia ilman suoraa sopimusta tavaramerkin haltijan kanssa. Rinnakkaistuonti on laillista ja hyvin yleistä. Verkkokauppamme ansiosta sinun ei enää tarvitse matkustaa ulkomaille, jos haluat ostaa merkkituotteita edullisesti. Ostamme tuotteet samoilta markkinoilta kuin suomalaiset maahantuojat ja tuomme tuotteet Suomeen.

Ostaessamme tuotteita vaadimme nähtäväksi niiden aitous- ja kestävyystodistukset. Tarkistamme aina tuotteiden parasta ennen -merkinnän, emmekä osta tuotteita, joiden parasta ennen -merkintä lähestyy. Tarkistamme merkinnän saadessamme tarjouksen tai vieraillessamme tavarantoimittajamme luona. Kun teemme tavarantoimittajan kanssa sopimuksen, on sopimukseen aina sisällytetty vaatimus tuotteiden aitoudesta. Vaadimme kaikilta tavarantoimittajiltamme nähtäväksi tuotteiden alkuperäiset laskut, joista näemme, että tavarantoimittaja on ostanut tuotteet suoraan tavaramerkin haltijalta.

Ostoksilla käydessäsi saatat joskus vahingossa ostaa vanhentuneen tuotteen. Sama voi käydä myös meille. Otathan siinä tapauksessa yhteyttä asiakaspalveluumme, jotta voimme korjata virheemme.

Takaamme kaikkien tuotteidemme aitouden ja kestävyyden. Pidämme jatkuvasti yhteyttä kaikkiin toimittajiimme asian varmistamiseksi.

Cocopandalla on Pohjoismaissa jo yli miljoona tyytyväistä asiakasta. Verkkokauppa on myynyt ja toimittanut useita miljoonia tilauksia. Cocopanda on vuosien aikana vakiinnuttanut asemansa pohjoismaisilla markkinoilla, mukaan lukien Suomessa. Toivomme, että myös Sinä liityt tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon.

Jos sinulla on kysyttävää, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme Oman sivusi kautta tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]