Cocopanda
LIVEshopping

Sinin ihonhoitovinkit

Tällä viikolla LIVEShopping vieraaksemme saapuu sosiaalisen median vaikuttaja Sini Savolainen, joka on tullut jakamaan parhaat ihonhoitovinkkinsä eri ihotyypeille. Sini on koulutukseltaan kosmetologi, joten luvassa takuuvarmoja ja toimivia vinkkejä. Tiedossa myös yllätys alennuskoodi kaikille liven katsojille!

Keskiviikkona 16.12. kello 14.00

Aikaisemmat lähetykset

Ammattilaisen stailausvinkit - GHD & Sebastian
Perjantaina 11.12. klo 12.00

Mukana tällä viikolla Wella Companyn koulutus tiimiin kuuluva Nina Hemminki, joka jakaa lähetyksessä tuote- ja pikakampausvinkkejä GHD ja Sebastian -tuottein.

Must-have muotoilulaitteet
13.11. klo 14.00

Muotoilurautoja ja hiustenkuivaimia löytyy monenlaista, mutta mikä niistä tekee erilaisia ja mitkä niistä sopivat juuri sinulle? Nella esittelee 3 muotoilulaitetta, jotka pitäisi löytyä jokaiselta!

Ammattilaisen hiustenmuotoiluvinkit
Torstaina 29.10. klo 16.30

Olemme saaneet vieraaksemme parturi-kampaaja-kouluttaja Ari Heleniuksen, joka jakaa kanssamme parhaat hiusvinkit ja tuotesuositukset Cloud Ninen ja Fudgen tuotevalikoimasta.

Näin pohjustat ihon meikkiä varten
Perjantai 23.10. klo 14.00

Mistä on kaunis, heleä ja pitkäkestoinen meikki tehty? Kunnon pohjatyöstä tietenkin! Kurkkaa vinkit ja tuotesuositukset!

Meikki vastuullisilla meikkimerkeillä
Perjantai 9.10. klo 16.00

Tunnetko jo nämä luonnolliset ja vastuulliset Clean Beauty-meikkimerkit: Ilia Beauty, RMS Beauty ja Jane Iredale? Tässä lähetyksessä, Nella tekee koko meikin käyttäen vain näiden kolmen merkin tuotteita.

Nellan kaikkien aikojen suosikkituotteet
Perjantai 28.9. klo 16.00

Seuraa Live Shopping -lähetystä kuullaksesi Nellan suosikkituotteet!

Mikä on LIVE Shopping?
Perjantai 18.9. klo 10.00

Salla näyttää kuinka live shoppailu toimii!