Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Muistathan lukea ensin infosivumme:
Meille on tärkeää, että asiakkaamme saavat meihin yhteyden helposti ja nopeasti. Moniin kysymyksiin löydät vastaukset helposti myös sivuiltamme. Suosittelemmekin, että luet Tietokeskuksen infosivut ennen kuin kirjoitat meille. Muistathan lukea Usein kysytyt kysymykset. Sieltä löydät vastaukset asiakkaidemme useimmin esittämiin kysymyksiin.

Muistathan käydä myös Omalla sivullasi:
Omalta sivultasi voit tarkistaa helposti ja nopeasti tilauksen tiedot. Siellä voit myös seurata tilauksen etenemistä, tarkastella vanhoja tilauksia ja muokata henkilötietoja sekä osoitteita. Oman sivusi kautta saat nopeasti yhteyden asiakaspalveluumme. Oman sivusi valikosta löydät linkit eri toimintoihin.

Chatbot:
Tutustu chatbottiimme, joka on saanut nimen ”Rosie”.

Rosie on virtuaalinen assistenttimme ja hän on palveluksessasi kellon ympäri, vuoden jokaisena päivänä.
Hän auttaa sinua useimmissa asioissa, kuten esimerkiksi tilauksessa, maksamisessa, pakettisi seuraamisessa ja vaikkapa käyttöehdoissamme.
Rosie vielä harjoittelee, mutta oppii uusia asioita päivittäin. Hän ei ole kovin mielissään pitkistä lauseista, vaan pitää enemmän jos menet yksinkertaisesti vain suoraan asiaan.
Jos sinulla on antaa palautetta tai vinkkejä Rosiehen liittyen, ota silloin yhteyttä asiakaspalveluumme.

Miten otat meihin yhteyttä?
Saat meihin helposti yhteyden tukipalvelumme kautta sekä chatin kautta verkkosivuillamme. Omalla sivullasi kohdassa Asiakaspalvelu voit luoda tukitiketin. Sinun tulee olla kirjautuneena sisään, jotta voit lähettää viestin.

Vastaamme viesteihin arkisin 24 tunnin kuluessa tai jopa nopeammin. Jotta asian käsittely olisi nopeaa ja tehokasta, muistathan kirjata tapauksen oikeaan aiheluokkaan.

Puhelinpalvelu:
Tavoitat asiakaspalvelumme numerosta 075 325 2955 maanantaista perjantaihin kello 11-15. Viikonloppuisin ja pyhäpäivinä asiakaspalvelumme on kiinni. 

Suosittelemme, että otat meihin yhteyttä kirjallisesti Omalta sivultasi kohdasta Asiakaspalvelu soittamisen sijaan. Näin voimme taata sinulle parhaan mahdollisen ja tarkan palvelun.