Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Muistathan lukea ensin infosivumme:

Toivomme että asiakkaamme voivat olla meihin helposti yhteydessä. Löydät paljon tietoa Info-sivuiltamme. Vastauksia yleisimpiin kysymyksiin löydät myös Kysymykset ja vastaukset -kohdasta. Reklamaatiota, tilauksen peruuttamista tai tuotteiden palauttamista koskevissa tapauksissa, suosittelemme sinua ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme verkkosivuillamme Oman sivusi kautta kohdasta Asiakaspalvelu. Näin voimme taata sinulle parhaan mahdollisen ja tarkan palvelun.

Muistathan käydä myös Omalla sivullasi:

Omalta sivultasi voit tarkistaa helposti ja nopeasti tilauksen tiedot. Siellä voit myös seurata tilauksen etenemistä, tarkastella vanhoja tilauksia ja muokata henkilötietoja sekä osoitteita. Oman sivusi kautta saat nopeasti yhteyden asiakaspalveluumme. Oman sivusi valikosta löydät linkit eri toimintoihin.

Chatbot:

Tutustu chatbottiimme, joka on saanut nimen ”Rosie”.

Rosie on digitaalinen asiakaspalvelijamme ja hän on palveluksessasi kellon ympäri, vuoden jokaisena päivänä.
Hän auttaa sinua useimmissa asioissa, kuten esimerkiksi tilauksessa, maksamisessa, pakettisi seuraamisessa ja vaikkapa käyttöehdoissamme.
Rosie vielä harjoittelee, mutta oppii uusia asioita päivittäin. Hän ei ole kovin mielissään pitkistä lauseista, vaan pitää enemmän jos menet yksinkertaisesti vain suoraan asiaan.
Jos sinulla on antaa palautetta tai vinkkejä Rosiehen liittyen, ota silloin yhteyttä asiakaspalveluumme.

Miten otat meihin yhteyttä?

Saat meihin helposti yhteyden tukipalvelumme kautta sekä chatin kautta verkkosivuillamme. Omalla sivullasi kohdassa Asiakaspalvelu voit luoda tukitiketin. Sinun tulee olla kirjautuneena sisään, jotta voit lähettää viestin.

Vastaamme viesteihin arkisin 24 tunnin kuluessa tai jopa nopeammin. Jotta asian käsittely olisi nopeaa ja tehokasta, muistathan kirjata tapauksen oikeaan aiheluokkaan.

Puhelinpalvelu:

Tavoitat asiakaspalvelumme numerosta 075 325 2955 maanantaista perjantaihin kello 11-15. Viikonloppuisin ja pyhäpäivinä asiakaspalvelumme on kiinni. 

Klarnan maksutapoihin liittyvissä kysymyksissä olethan suoraan yhteydessä Klarnaan.

Suosittelemme, että otat meihin yhteyttä kirjallisesti Omalta sivultasi kohdasta Asiakaspalvelu soittamisen sijaan. Näin voimme taata sinulle parhaan mahdollisen ja tarkan palvelun.