Let's talk beauty

10 vinkkiä täydelliseen rusketukseen kotona

10 vinkkiä täydelliseen rusketukseen kotona

Kaipaako ihosi väriä ja päivetystä, mutta et halua altistaa ihoasi auringon haitallisille UV-säteille? Itseruskettavat tuotteet ovat täydellinen ratkaisu, kun haluat ihollesi upean glown. Tässä artikkelissa jaamme parhaat vinkit itseruskettavien tuotteiden käyttöön. Nauti kesähehkusta turvallisesti!

Lue koko julkaisu
Parhaat aurinkorasvat huulille

Parhaat aurinkorasvat huulille

Aurinkosuojaa ostaessa unohdamme usein suojata huulet. Harva asia kuitenkin tuntuu niin ikävältä kuin auringonpolttamat huulet ja siksi aurinkosuojan sisältävä huulivoide on kesäpäivien must-have! Tai mikset valitsisi herkullista huulikiiltoa, huuliöljyä tai huulipunaa, joissa saat upean sävyn ja tehokkaan aurinkosuojan yhdessä tuotteessa. Win-win!

Lue lisää
Parhaat aurinkorasvat

Parhaat aurinkorasvat vartalolle: 10 suosikkia

Leppoisat rantapäivät ovat ihan nurkan takana! Nyt on siis mainio aika ostaa aurinkorasvat varastoon koko kesäksi. Tässä artikkelissa esittelemme asiakkaidemme suosikkiaurinkorasvat, jotka on ilo pakata mukaan rantakassiin!

Lue lisää
Näin peset meikkisiveltimesi

Opas: Meikkisiveltimien pesu ja huolto

Meikkisiveltimien säännöllinen pesu on tärkeää niin hygienian, siveltimien käyttöiän kuin smoothimman meikkauksenkin takia. Meikkisiveltimien oikeanlainen huolto varmistaa, että meikki näyttää paremmalta ja levittyy helpommin. Vältyt myös ihoärsytykseltä, ylimääräisiltä näpyiltä ja tulehduksilta!

Lue lisää
Helli ja ravitse ihoasi L'Occitanen Almond-tuotteilla

Helli ja ravitse ihoasi L'Occitanen Almond-tuotteilla

Kaikki alkoi Provencen torilta vuonna 1976. Apunaan vain tislaustarvikkeet, pieni kuorma-auto ja vankka tuntemus kasveista, 23-vuotias Olivier Baussan alkoi tislaamaan ja myymään rosmariinista uutettuja eteerisiä öljyjä paikallisilla markkinoilla. Lapsuuden maisemiensa innoittamana hän laajensi tuotantoaan öljyistä saippuoihin ja voiteisiin unelmanaan tuoda luonnollista kauneutta kylppäreihin ympäri maailmaa.

Lue lisää
Kevään 2024 parhaat uutustuoksut

Kevään 2024 parhaat uutuustuoksut: 9 suosikkia

Kevät on vihdoin täällä ja se tarkoittaa, että on aika tehdä tilaa ihanan raikkaille, energisille ja kevyille tuoksuille! Kevään 2024 uutuudet huokuvat elämäniloa, optimistisuutta ja vapautta, mutta on joukossa muutama mystisempikin ja tummempikin tulokas. Oletko valmis löytämään suosikkisi?

Lue koko julkaisu
Tutustu Jean Paul Gaultierin ikonisiin tuoksuihin

Tutustu Jean Paul Gaultierin ikonisiin tuoksuihin

Kadulta catwalkille ja muotinäytöksistä tuoksuihin, Jean Paul Gaultier on jo vuodesta 1976 lähtien luonut mullistavia haute couture -vaatteita yhdessä oman poikkeuksellisen kohtalonsa kanssa. Hänen tarinansa on tarina esikaupunkilaisnuorukaisesta, josta tuli yksi aikansa suurimmista muotisuunnittelijoista. Tehdään tilaa upeudelle!

Lue lisää
Parhaat hiusnaamiot eri hiustyypeille

Parhaat hiusnaamiot eri hiustyypeille

Hiusnaamio on kenties tehokkain tapa tehdä kuivista, vaurioituneista ja pörröisistä hiuksista taas hyvinvoivat ja silkkisen sileät. Mutta miten valitsen omalle hiustyypille sopivan hiusnaamion? Entä miten hiusnaamiota käytetään oikein? Tässä artikkelissa sukellamme syvälle hiusnaamioiden maailmaan ja esittelemme 9 mainiota tuotetta eri hiustyypeille. Unelmatukka täältä tullaan!

Lue lisää
Vahvista ja korjaa hiuksiasi ammattimaisella hiustenhoidolla. Hyvästi elottomat hiukset!

Kampaamotason hiustenhoito: 5 parasta vahvistavaa tuotetta

Hiustenlähtöä, kaksihaaraisia, kuivuutta... Kuulostaako tutulta? Hiusten kuluminen ja vaurioituminen ovat yleinen ongelma, joka voi johtua monesta eri syystä. Liiallinen lämpökäsittely, hiustenvärjäys, vahvat kemikaalit, vaihtelevat sääolosuhteet ja vääränlaiset hoitotuotteet ovat yleisimpiä vaurioiden aiheuttajia. Tässä artikkelissa esittelemme viisi mahtavaa ammattitason tuotetta, jotka korjaavat erilaisia hiusvaurioita tehokkaasti. Sano hello uusille luottotuotteillesi ja hyvinvoiville hiuksille!

Lue koko julkaisu
Aurinkorasvaopas

Aurinkorasvaopas ☀️ 8 vinkkiä ihon suojaamiseen ja turvalliseen rusketukseen

Aurinkorasvaoppaastamme löydät vinkit sopivan aurinkorasvan valintaan, jotta voit nauttia huolettomasti aurinkoisista kevät- ja kesäpäivistä!

Lue lisää
Hiustenhoitoa kaksinkertaisella korjausteholla: Kérastase Prèmiere

Hiustenhoitoa kaksinkertaisella korjausteholla: Kérastase Prèmiere 🤍

Sano hello Kérastasen uudelle Première-sarjalle, joka jälleenrakentaa 99% hiustesi alkuperäisestä vahvuudesta!

Lue lisää
Retinoli on hyväksi 20-, 30-, 40-vuotiaalle iholle ja sen jälkeenkin

Parhaat retinolituotteet eri ikäisille

Retinoli suosittu ihonhoidon ainesosa, jota kaikki tuntuvat hehkuttavan sen ihoa uudistavien ominaisuuksien ansiosta. Mutta kaikki retinolit eivät ole samanlaisia. Se, mikä sopii parikymppiselle iholle ei välttämättä sovi neli- tai viisikymppiselle. Tämän oppaan avulla löydät retinolituotteet, jotka sopivat täydellisesti juuri sinun ihollesi.✨

Lue lisää
Vuoden 2024 Must have tuoksut

Vuoden 2024 must-have-tuoksut

Olet sitten etsimässä herkullista gourmand-tuoksua, maanläheistä chypre-tuoksua tai keväistä kukkaistuoksua, täältä löydät etsimäsi! ✨

Lue lisää
9 parasta aurinkorasvaa kasvoille

9 parasta aurinkorasvaa kasvoille

Aurinkosuojan käyttäminen on kenties paras ase ihon ikääntymisen merkkien ehkäisyssä sekä ihon kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa. Listasimme parhaat aurinkorasvat kasvoille, jotta sen oikean löytäminen olisi hitusen helpompaa. Näihin tulet ihastumaan!

Lue koko julkaisu
Vahvat ja kauniit kynnet – Essien 4 parasta vinkkiä

Vahvat ja kauniit kynnet – Essien 5 parasta vinkkiä

Avain täydelliseen manikyyriin ovat hyvin hoidetut ja vahvat kynnet. Etenkin talvikaudella kylmä sää koettelee kynsiämme ja ne voivat helposti tuntua kuivilta ja haurailta. Essien kynsienhoito-oppaan kolmea askelta noudattamalla saat hyvin hoidetut, kauniit ja vahvat kynnet. Hyvästi kuivuus ja katkeilu!

Lue lisää
Näin käytät kasvovettä oikein

Hyvästi vanulaput! Näin käytät kasvovettä oikein

Onko kasvovesi pelkkää vettä? Entä miten kasvovettä oikeastaan käytetään? Ja mikä on se kaikista paras kasvovesi eri ihotyypeille? Tässä artikkelissa vastaamme kaikkiin kiperiin kysymyksiin kasvovedestä ja listaamme 8 parasta kasvovettä eri ihotyypeille. Let's talk beauty!

Lue lisää